Online Patience spelen

Het is leuk om eens kennis te maken met online patience. Je kunt hier namelijk lekker lui bij gaan zitten want het meeste wordt voor je gedaan. Maar wat moet je dan zelf doen? Lekker er bij gaan zitten, de muis in de hand houden en de goede kaarten op de stapel leggen en zorgen dat je binnen een zo kort mogelijke tijd het potje gaat winnen.

Maar bij online patience hangt het niet alleen af van de regels die je moet kennen, je moet ook geluk hebben en met de goede tactiek gaan spelen. Het zou namelijk zomaar kunnen dat je een kaart op de stapel legt die je eigenlijk op een andere plaats nodig had. Dit kan er voor zorgen dat je spel vast ligt. Nu moet je hier een keuze voor maken. Ga je nu stoppen met online patience of ga je een nieuw spel starten?

Als je alles op tafel had liggen en je blijft verliezen kan het zijn dat je gaat stoppen omdat je het beu bent iedere keer de kaarten te moeten delen. Daarom kun je maar beter kiezen voor online patience. Een goede manier om lekker te gaan spelen en lekker te ontspannen. Als de kaarten niet goed zijn of je spel zit vast dan ga je toch alles opnieuw laten delen? Dat is een goede keuze om weer nieuwe kansen te zien met online patience. Neem daarom zelf even het heft in handen en kies voor online patience, dit scheelt jou een hoop tijd en je kunt ook even wat ervaring op doen met de computer.

Misschien heb je wel kinderen of kleinkinderen die het ook leuk vinden om samen met je een spel aan de pc te doen. Je zou dan samen online patience kunnen doen. Je kunt om de beurt gaan spelen, kijk eens wie het snelste is. Vaak zijn kinderen sneller met de muis dan volwassenen, dat komt omdat kinderen al langere tijd om leren gaan met de muis. Volwassenen maken nu pas echt kennis met internet en met andere computermogelijkheden.

Maar bij kinderen ligt dat anders het kan best zijn dat zij de regels van online patience nu al kennen, daarom is het ook zo leuk als je samen met hen een spelletje online patience kunt spelen. Ervaar eens hoe snel de kinderen zijn en misschien kun je hier nog wel wat van leren. Speel daarom nu met de kinderen, deel de winst samen en ga eens een nieuw record verbreken samen.

Schrijf iedere keer op hoe snel iemand een potje online patience heeft gespeeld en probeer het iedere keer te verbreken. Maar denk er goed aan het is ook een kwestie van geluk om met het spel online patience te kunnen winnen. Je moet maar net de goede kaarten hebben wil je een potje snel en goed kunnen winnen. Maar proberen kan altijd, doe het daarom nu en win nu van je kinderen, oefen als ze op school zitten met de omgang van de muis!